top of page
IMG-deec4a50dbdb8c32cd02207b0ce90d61-V.jpg

Μασκα με οξείδιο του χαλκού FFP2 NR

Η μάσκα με οξείδιο του χαλκού FFP2 NR διασφαλίζει μεγάλο ποσοστό φιλτραρίσματος των αιωρούμενων σωματιδίων και σταγονιδίων. Eκμεταλλευόμενη την αποδεδειγμένη αντιμικροβιακή και αντιϊκή δράση του χαλκού, φιλτράρει αποτελεσματικά και εξουδετερώνει ιούς και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου του COVID-19. Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

FFP2: Products

Διαθέτει 5 στρώσεις, εκ των οποίων η εξωτερική είναι εμποτισμένη με ιόντα χαλκού, φιλτράροντας αποτελεσματικά και εξουδετερώνοντας ιούς και μικρόβια συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, εκμεταλλευόμενη την αποδεδειγμένη αντιμικροβιακή και αντιϊκή δράση του χαλκού.

Εξασφαλίζει σημαντική αδιαπερατότητα στους ιούς & τα μικρόβια με παράλληλη εξαιρετική αναπνευσιμότητα και υποαλλεργικότητα.

Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είναι πιστοποιημένη από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας για τις αντιμικροβιακές& αντιϊκές της ιδιότητες και την αποτελεσματικότητά της κατά των ιών και μικροβίων συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, από τα Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών (εργαστήριο διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) για την αποτελεσματικότητά της κατά των μικροβίων S.Aureus & E.Coli καθώς και από το SGS για την αποτελεσματικότητά της κατά των μικροβίων S.Aureus, E.Coli, Klebsiella pneumoniae.

Φέρει πιστοποιητικό CE για την διάθεσή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθεί το ευρωπαϊκό πρότυπο EN149:2001 +A1:2009.


Το ύφασμα non-woven εμποτισμένο με οξείδιο του χαλκού εξουδετερώνει τον ιό COVID-19.

Προστατεύει από επίπεδα σκόνης.
Προστατεύει από στερεά και υγρά σωματίδια στον αέρα.
Διαθέτει υψηλότερη προστασία από την FFP1 (χειρουργική μάσκα). Φιλτράρει 10 φορές περισσότερα σωματίδια.
Πολλαπλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο χαλκός εξουδετερώνει ιούς, βακτήρια και μύκητες (συμπεριλαμβανομένου του ιού SARS-CoV-2).
Τα μικροσωματίδια οξειδίου του χαλκού παραμένουν ισχυρά καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της μάσκας και η ικανότητά τους να απωθούν τους ιούς δεν μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου.
Η μοναδική δράση του χαλκού δεν αλλοιώνεται λόγω της αναπνοής, του ιδρώτα ή των σταγονιδίων του σάλιου.
Προϊόν μη τοξικό, μη ερεθιστικό, ασφαλές για την αναπνοή.
Πράσινο Προϊόν: Αειφόρο προϊόν, σχεδιασμένο ώστε να ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του και να μειώνει τα απόβλητα.
Το οξείδιο του χαλκού αποτελεί βασικό ανόργανο μεταλλικό στοιχείο με ισχυρή αντιβακτηριακή αποτελεσματικότητα ευρέως φάσματος.
Το οξείδιο του χαλκού χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για υγειονομικούς και ιατρικούς λόγους. Είναι στοιχείο ασφαλές, βιοσυμβατό, μη ερεθιστικό και μη αλλεργιογόνο.

FFP2: Text
FFP2: Pro Gallery
bottom of page