top of page

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ

1626441708488 (1).jpg

Το αντιμικροβιακό φίλτρο αέρα κλιματιστικών χαλκού είναι ένα καινοτόμο υγειονομικό προϊόν το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τύπους κλιματιστικών κτιρίων, νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, οχημάτων, μέσων μαζικής μεταφοράς κτλ. Εκμεταλλευόμενο τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του χαλκού, βάσει εργαστηριακών μελετών, αναλύσεων και πιστοποιητικών αξιολόγησης αποτελεσματικότητας, απενεργοποιεί και εξοντώνει άμεσα τους αερομεταφερόμενους ιούς & μικρόβια όπως ο ιός SARS-CoV-2 (COVID-19), ο H1N1 καθώς και πολλούς άλλους σε ποσοστό πάνω από 99%. Φέρει όλες τις πιστοποιήσεις για τις αντιμικροβιακές

του ιδιότητες.


Έπειτα από αναρίθμητες έρευνες γνωρίζουμε πως οι ιοί όπως ο SARS-CoV-2 (Covid-19) και ο H1N1, μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο κυρίως μέσω του αέρα και της αφής. Σε όλους τους κλειστούς χώρους όπου χρησιμοποιείται κλιματισμός για την ψύξη & θέρμανση ο αέρας ανακυκλώνεται στον χώρο με αποτέλεσμα να μην αναπνέουμε καθαρό αέρα αλλά πιθανώς μολυσμένο, από άτομο η άτομα τα οποία βρίσκονται στον ίδιο χώρο με εμάς και μεταδίδουν άθελά τους ως φορείς τα εκάστοτε μικρόβια και ιούς.


Το αντιμικροβιακό φίλτρο αέρα κλιματιστικών με ιόντα χαλκού της εταιρείας μας διαθέτει πιστοποιήσεις από:


  •  Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας για τις αντιμικροβιακές & αντιϊκές ιδιότητες του ενάντια σε όλα τα παθογόνα βακτήρια & όλους τους ιούς συμπεριλαμβανομένου του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19).

  • Τα Eurofins Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών (πιστοποιημένο εργαστήριο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης – Ε.ΣΥ.Δ & τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων – Ε.Ο.Φ) για την αποτελεσματικότητα αντιμικροβιακής δράσης του σε ποσοστό άνω του 99% εναντίον του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19), και σε ποσοστό άνω του 99% εναντίον παθογόνων βακτηρίων όπως o S.aureus σε μόλις 30' επαφής.

Διαθέτει επίσης:

  • Διεθνείς εργαστηριακές αναλύσεις & πιστοποιητικά αποτελεσματικότητας από πιστοποιημένα εργαστήρια και πανεπιστημιακά ιδρύματα κατά των ιών SARS-CoV-2 (Covid-19) & H1N1, και κατά των παθογόνων βακτηρίων όπως ο S.aureus, η P.aeruginosa, o K.pneumoniae και άλλων σε ποσοστό άνω του 99%. 

  • Διεθνής πιστοποίηση RoHS για την μη περιεκτικότητά του σε επικίνδυνες και επιβλαβείς ουσίες.ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ: Products

ΟΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις των Επιτροπών Νοσοκομειακών Λοιμώξεων νοσοκομείων της χώρας μας, λόγω των αντιβακτηριδιακών και αντιϊκών ιδιοτήτων του αντιμικροβιακού φίλτρου αέρα κλιματιστικών με ιόντα χαλκού, με αποτέλεσμα την αποτροπή της διασποράς του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19) του ιού της γρίπης (H1N1) και άλλων ιών, καθώς και επικίνδυνων παθογόνων βακτηρίων όπως ο S.aureus και άλλοι σε ποσοστό άνω του 99%, συστήνεται η τοποθέτησή του στις μονάδες κλιματισμού των χώρων παροχής υπηρεσιών υγείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ) και γενικότερα, ως μέσο για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού SARS-CoV-2 (Covid-19) καθώς και όλων των ιών & παθογόνων βακτηρίων, για τον έλεγχο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, την μείωση κατανάλωσης αντιβιοτικών, τη μείωση αντοχής των μικροβίων στα αντιβιοτικά και την ελάττωση ημερών νοσηλείας.

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ: Text

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ COVID-19 - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΚΑΣ ΑΘΗΝΑ ΛΙΝΟΥ

Η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ  Κα Αθηνά Λινού,  τόνισε πως τα κλιματιστικά στη χώρα μας καθιστούν πολύ εύκολη τη μετάδοση του κορωνοϊού – Covid-19.

«Πολύ σωστά χρησιμοποιούμε χώρους κλιματιζόμενους αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως στον τύπο των κλιματιστικών που έχουμε στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολη η μετάδοση του ιού γιατί δεν τον κρατά», εξήγησε η κ. Λινού στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Πάνω σε αυτό θα θέλαμε να επισημάνουμε πως λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να δοθεί μέσω του καινοτόμου υγειονομικού προϊόντος της εταιρείας μας, του αντιμικροβιακού φίλτρου αέρα κλιματιστικών με ιόντα χαλκού. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους τύπους κλιματιστικών κτιρίων, νοσοκομειακών εγκαταστάσεων, οχημάτων, μέσων μαζικής μεταφοράς κτλ. Εκμεταλλευόμενο τις αντιμικροβιακές & αντιϊκές ιδιότητες του χαλκού, βάσει εργαστηριακών μελετών, αναλύσεων και πιστοποιητικών αξιολόγησης αποτελεσματικότητας, απενεργοποιεί και εξοντώνει άμεσα τους αερομεταφερόμενους ιούς & μικρόβια όπως ο COVID-19, ο H1N1 καθώς και πολλούς άλλους σε ποσοστό πάνω από 99%. Φέρει όλες τις πιστοποιήσεις για τις αντιμικροβιακές & αντιϊκές του ιδιότητες.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/linoy-klimatistika-poly-eykoli-metadosi-koronoioy

Linou-intime-768x480.jpg
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ: About
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ: Pro Gallery

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-09-09 172311.jpg

ΕUROFINS ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Αποτελέσματα δοκιμής-καταστροφή του ιού COVID-19:


•99,9% σε 30’

Picture6_edited.jpg

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

   ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥ SARS-CoV 2 - COVID-19

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ: News

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ

gna_paidwn_agia_sofia_02.jpg

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ"

metaxa_2.jpg
IPPOKRATEIO-NOSOKOMEIO.jpg

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ"

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ"

105.png
NOSOKOMEIO-KATERINIS-EPEXERGASMENES-0001.jpg

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

325365_456540031034751_665663877_o.jpg
Ζ11.jpg

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

neo_nosokomeio_polhs_kerkyras-1.jpg
images.jpeg

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΕΚΑ)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

1627022446962.jpg
Εικόνα1111.jpg

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ (Ε.ΣΥ.Δ)

Εικόνα1222.jpg
dikastiria-thessaloniki-symploki.jpg

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

dikastiko-megaro-pireus (1).jpg
Εικόνα151.jpg

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΙΦΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εικόνα19852.jpg
IMG-51f8c12966ac9d415ce856fcdbe46adc-V-1600x800.jpg

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΛΚΟΥ: Products
bottom of page