top of page

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%

ρ3341.png
ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Image

Όπως έχει αποδειχθεί έπειτα από κλινικές μελέτες, πρόσφατες εργαστηριακές μελέτες & αναλύσεις, πιστοποιήσεις αξιολόγησης αποτελεσματικότητας καθώς και πρόσφατες δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας, οι μύκητες, τα βακτήρια και οι ιοί, συμπεριλαμβανομένου του μύκητα Candida auris, παθογόνων βακτηρίων όπως το E.coli & ο S.aureus κ.α, και ιών όπως ο SARS-CoV-2 (Covid-19), καταστρέφονται σε ελάχιστο χρόνο κατά την επαφή τους με αντιμικροβιακά προϊόντα χαλκού. Ενώ οι αντιμικροβιακές αυτές ιδιότητες του χαλκού ήταν ήδη γνωστές από την αρχαιότητα, την χρονική περίοδο που διανύουμε λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του Covid-19, λαμβάνουν αυξημένη προσοχή. Αυτό οφείλεται στην εκτεταμένη χρήση του χαλκού ως αντιμικροβιακό υλικό σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης και όχι μόνο, τόσο παγκοσμίως όσο και στη χώρα μας.

Τα αντιμικροβιακά φύλλα καθαρού χαλκού 99,9% τοποθετούνται σε κοινόχρηστες επιφάνειες αφής όπως: πόμολα & σημεία ώθησης θυρών, χειρολαβές, κουπαστές σκάλας, διακόπτες φωτιστικών,  κουμπιά ανελκυστήρων, και σε αντικείμενα & επιφάνειες Νοσοκομειακών χώρων όπως σε ιατρικά μηχανήματα, στατώ ορού, αναπηρικά αμαξίδια, φορεία, κρεβάτια νοσηλείας, καρότσια μεταφοράς υγειονομικού υλικού, ιατρικά τραπέζια κ.α., σε χώρους των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και όλους τους χώρους των νοσοκομείων, σε συχνά αγγιζόμενες κοινόχρηστες επιφάνειες αφής για την έγκαιρη πρόληψη και αποφυγή της διασποράς όλων των ιών, παθογόνων βακτηρίων & μυκήτων που παρουσιάζουν διασπορά μέσω της αφής, συμπεριλαμβανομένου του μύκητα Candida auris, παθογόνων βακτηρίων όπως το E.coli & ο S.aureus κ.α, και ιών όπως ο SARS-CoV-2 (Covid-19), για την μείωση του μικροβιακού φορτίου & τον έλεγχο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.


Ο χαλκός έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και έχει αποδειχθεί ότι οι αποικίες των βακτηρίων και των ιών εξαφανίζονται σε ελάχιστο χρόνο. Η δράση αυτή του χαλκού είναι ανεξάρτητη συνθηκών θερμοκρασίας και υγρασίας και δεν επηρεάζεται από την οξείδωσή του. Αντιθέτως, υλικά όπως ο σίδηρος, το ανοξείδωτο ατσάλι, το πλαστικό, το ξύλο, δεν έχουν καμία ανάλογη ιδιότητα και απαιτούν συνεχή καθαρισμό και απολύμανση. Η αντιμικροβιακή αυτή ιδιότητα του χαλκού τον καθιστά έναν από τους σπουδαιότερους συμμάχους στον αγώνα εναντίων των παθογόνων μικροοργανισμών.

Η εφαρμογή του αντιμικροβιακού χαλκού στο χώρο της Υγείας, όπως έχει αποδειχθεί από κλινικές &  εργαστηριακές μελέτες, αναλύσεις και πιστοποιητικά αξιολόγησης αποτελεσματικότητας, εξαλείφει τους ισχυρότερους τύπους μικροβίων  νοσοκομειακής και μη προέλευσης. Συμπληρωματικά προς την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων για τον έλεγχο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων συμπεριλαμβανομένων του πλυσίματος των χεριών και της συχνής απολύμανσης των επιφανειών, τα αντιμικροβιακά προϊόντα χαλκού προσφέρουν μία επιπλέον γραμμή άμυνας ενάντια στις μολύνσεις, σκοτώνοντας τους ισχυρότερους τύπους μικροβίων ακριβώς εκεί που βρίσκονται. Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής εξασφαλίζεται η μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και η προστασία της Δημόσιας Υγείας συνολικά.

Επιπλέον το μικροβιακό φορτίο μειώνεται ολοκληρωτικά επάνω στην επιφάνεια χαλκού σε ποσοστό άνω του 99%, και παράλληλα μειώνεται σημαντικά και ο κίνδυνος μετάδοσης της μόλυνσης μέσω της αφής. Η αντιμικροβιακή δράση του χαλκού παραμένει διαρκώς ενεργή, χωρίς να επηρεάζεται από παράλληλες, τυπικές εφαρμογές καθαρισμού και απολύμανσης, ή από τυχόν φθορές της επιφάνειας, ή από την οξείδωση στην επιφάνειά του.

Οι χώροι στους οποίους η τοποθέτηση αντιμικροβιακού χαλκού κρίνεται ιδιαιτέρως ευεργετική, είναι οι Χώροι Υγειονομικής Περίθαλψης και τα Νοσοκομεία για την μείωση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, τα Σχολεία και τα Δημόσια Κτίρια γενικότερα, και οι Δημόσιες Συγκοινωνίες λόγω αυξημένου συγχρωτισμού.

Τα αντιμικροβιακά φύλλα καθαρού χαλκού 99,9% της εταιρείας μας διαθέτουν πιστοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας & τα Eurofins Αναλυτικά Eργαστήρια Αθηνών – Πιστοποιημένο εργαστήριο από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τις αντιμικροβιακές τους ιδιότητες. 

Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του χαλκού συνεπάγονται άμεση δράση & αποτελεσματικότητα κατά των μικροβίων σε ποσοστό πάνω από 99%. Σύμφωνα με πρόσφατες κλινικές μελέτες, επιστημονικές ανακοινώσεις, εργαστηριακές έρευνες και πιστοποιητικά αξιολόγησης αποτελεσματικότητας αποδεικνύεται & τεκμηριώνεται πως ο αντιμικροβιακός χαλκός είναι άμεσα και εξαιρετικά αποτελεσματικός σε ποσοστό πάνω από 99% ενάντια μύκητα Candida Auris & τον ιό SARS-CoV-2 (Covid-19).

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Text
Capture_edited.jpg
ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Welcome

ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Picture3.png

ΟΒΙ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Διπλώματα ευρεσυτεχνίας
Patents Numbers:
GR: 20220100746
GR: 20220100747

Picture4.jpg

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Αριθμός μητρώου παραγωγού 13817

Έμβλημα-Λογότυπο-έγχρωμο-400x351.jpg

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πιστοποίηση της εταιρείας μας από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής -Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας & των αντιμικροβιακών προϊόντων χαλκού.

Picture6.jpg

EUROFINS ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Τα προϊόντα μας είναι τα μόνα με εργαστηριακές αναλύσεις & πιστοποιήσεις αποτελεσματικότητας κατά των μυκήτων, βακτηρίων, ιών & κορωνοϊών συμπεριλαμβανομένου ιού SARS-CoV-2 (COVID-19) & του πολυανθεκτικού μύκητα Candida auris όπου τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αλλά και ο ΕΟΔΥ έχουν ήδη περιγράψει τον μύκητα, ως «μείζονα απειλή» το 2019 στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης καθώς η μεταδοτικότητα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ανεπαρκείς γενικές πρακτικές πρόληψης και ελέγχου των λοιμώξεων.

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Services
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-24 124209.png

RoHS - SGS (Ε.Ε.)

Τα μόνα εγκεκριμένα βαση της Ευρωπαϊκής οδηγίας για προϊόντα που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά καθώς δεν περιέχουν επιβλαβή στοιχεία ή χημικά.
- Πιστοποιητικό RoHS compliant
- Test Report SGS

hohestein antimicrobial badge.png

HOHESTEIN LABORATORIES GmbH. (ΓΕΡΜΑΝΙΑ)

Τα μόνα που εχουν χαρακτηριστεί ως "Αντιμικροβιακά" καθώς φέρουν σήμανση (σήμα) αντιμικροβιακής δράσης & Πιστοποιητικό Επίδοσης από τον διεθνή ανεξάρτητο φορέα της Γερμανίας με μοναδικό αριθμό σήμανσης - πιστοποιητικού HA - 249373

download.png

COLORADO STATE UNIVERSITY (Η.Π.Α.)

COVID 19 TEST REPORT

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-24 133343.png

MRI GLOBAL (H.Π.Α.)

COVID 19 TEST REPORT

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Services
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-24 133809.png

KR BIOTECH RESEARCH CENTER & FITI TESTING & RESEARCH INSTITUTE (Ν.ΚΟΡΕΑ)

- COVID 19 TEST REPORT
- STAPHYLOCOCCUS AUREUS & ESCHERICHIA COLI TEST REPORT

SEOUL NATIONAL UNIVERSITY.png

SEOUL NATIONAL UNIVERSITY (Ν.ΚΟΡΕΑ)

Β-CORONAVIRUS (BCoV) TEST REPORT

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-24 134859.png

FON DERE PHAR LABS (ΓΑΛΛΙΑ)

CORONAVIRUS 229E TEST REPORT

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-03-24 135233.png

CONSUMER TESTING LABORATORIES (Η.Π.Α.)

FOOD CONTACT MATERIAL TEST REPORT

ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Services
ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΧΑΛΚΟΥ 99,9%: Pro Gallery
bottom of page